Col·laboració Ruta de les Fonts amb Protecció Civil Montmeló – 2022

El dia 13 de novembre, farem Col·laboració a la Ruta de les Fonts amb Protecció Civil Montmeló (Entre altres associacions) amb diversos voluntaris de la nostra associació.

La Ruta de les Fonts tornarà a omplir Montmeló el diumenge 13 de novembre. L’edició d’enguany compta amb un nou recorregut com a novetat principal. La nova modalitat porta el nom de Ruta Mini i se suma a les tres ja existents. Les inscripcions per la marxa montmelonina comencen avui dimarts fins al 10 de novembre.

La Ruta de les Fonts és una caminada popular amb un recorregut circular, amb sortida i arribada a Montmeló, que transita per camins forestals i algun caminet amagat. La marxa ofereix als participants descobrir indrets sorprenents i desconeguts de la Serralada Litoral i la zona del Baix Vallès.

Enguany, l’organització ha afegit una nova ruta, més curta per a les famílies amb infants petits o bé per a caminants que no estan habituats a marxes llargues. Es tracta de la Ruta Mini que té poc més de 7 km i un desnivell acumulat de 263 m. Aquest nou traçat s’afegeix a les habituals, la ruta curta de 14 km, la llarga de 18 i la XXL de 23 km. Les dues primeres rutes estan adreçades a senderistes i persones amb un hàbit de caminar i la ruta XXL és més indicada per a atletes.

La sortida de les quatre modalitats de la Ruta de les Fonts serà a les 9 hores, des dels Jardins de la Torreta. Les inscripcions es poden fer telemàticament a través de la web de l’Ajuntament, o bé de manera presencial al Pavelló Municipal en horari d’atenció al públic. Si encara hi ha places lliures el mateix dia de la caminada, també es podran inscriure, fins 30 minuts abans de la sortida.

Enllaç per més informació